Varausehdot
Hiekkasärkkien majoituspalvelut Oy

Päivitetty 28.6.2017

Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy noudattaa majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen majoituspalveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.
Varaajan vastuuhenkilönä tulee olla täysi-ikäinen. Poikkeuksena uudenvuoden- ja juhannusvarauksissa varaajan on oltava 21 vuotta täyttänyt ja myös majoittua kohteessa muun seurueen kanssa. Majoituskohdetta ei voi varata toisen henkilön puolesta.

1. Varaaminen ja maksu
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% majoitushinnasta)+ toimitusmaksun 12 € vahvistuksessa mainittuun eräpäivään mennessä. Loppusuorituksen eräpäivä on viimeistään 21 vrk ennen loman alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 21 vuorokautta varatun jakson alkamispäivään, niin lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdessä erässä. Ellei asiakas maksa laskua toimituskuluineen eräpäivään mennessä, voi Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään/laskutetaan varauksen hinta kokonaisuudessaan tulematta jääneeltä asiakkaalta. Asiakkaalle lähetetään laskun yhteydessä tilausvahvistus, josta ilmenee majoitusaika/-kohde/-hinta tilaajan nimen lisäksi.
Matkatoimiston kautta tapahtuvissa varauksissa asiakkaalla tullessaan on oltava mukanaan matkatoimistosta saatu varausvahvistus (voucher).

2. Peruutus
Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti (sähköpostilla tai kirjeitse). Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruste peruutukselle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään aina peruutuskulut 40 € + toimistokulut 12 €. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutus- ja toimistokuluja.
Peruutuksen tapahtuessa 28-14 vuorokautta ennen majoituksen alkua pidätetään aina ennakkomaksu. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen majoituksen alkua eikä majoituskohdetta saada uudelleen vuokratuksi, peritään/laskutetaan koko maksu.
Mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Tällöin palautetaan kaikki suoritukset lukuun
ottamatta peruutus- ja toimistokuluja. Edellä kuvattu tapahtuma on asiakkaan osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus tms.). Mikäli peruutus tapahtuu majoituskohteen vuokrauksen jo alettua, ei palvelun kokonaishintaa palauteta.

3. Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), lomakohteen omistaja voi Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n välityksellä irtisanoa sopimuksen. Tällöin Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:lle maksamansa suoritus takaisin.
Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n vastuu rajoittuu vain sille maksetun majoitusmaksun palauttamiseen asiakkaalle. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus perua varaus, mikäli maksusuoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

4. Avainten luovutus, siivous ja liinavaatteet
Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00. Lomakohteen avainten luovutus tapahtuu toimistoltamme Hiekkasärkiltä suoritettua majoitusmaksutositetta vastaan. Loma-asuntojen majoitushintaan kuuluu huoneiston vapaa käyttöoikeus. Majoitukseen sisältyy kolme rullaa wc-paperia/varaus, lopuista huolehtii asiakas itse. Talouspaperi ei sisälly majoitukseen.
Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. Odotamme, että asiakas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskienvienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, wc:n desinfiointi, tavaroiden/huonekalujen paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Loppusiivouksesta voi sopia myös Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:n kanssa eri maksusta, mikäli ette halua suorittaa sitä itse. Mikäli siivousta ei ole tilattu ennakkoon, siivoamattomasta mökistä on Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:llä oikeus periä erillinen siivousmaksu, vähintään 100 € + tarvittavat lisäsiivoustunnit . Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset eritteet poistettuna. Myös lomakohteen kuistien ja piha-alueen tulee olla siisti. Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja huoltaja joutuu siivouttamaan sen kuntoon ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan 50 €/tunti/siivooja. Mikäli asiakas hukkaa saamansa lomakohteen avaimen, veloitetaan asiakkaalta lukon sarjoittamisesta ja uusien avainten teettämisestä vähintään 300€.Majoituskohteen oven avaamisesta toimistoajan ulkopuolella veloitetaan erikseen.
Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita vuoteissa. Liinavaatteet eivät sisälly vuokraushintaan. Niitä on saatavana toimistoltamme 13 €/setti (sis. pussi- ja aluslakanan, tyynyliinan ja ison pyyheliinan). Liinavaatteet kannattaa varata ennakkoon. Mikäli asiakas ei ole käyttänyt liinavaatteita, lähetetään
varaajalle lisälasku vuodevaatteiden sekä petauspatjojen pesusta todellisten kustannusten mukaan, vähintään 50 €.

5. Vahinkojen korvaus
Asiakas on velvollinen ilmoittamaan/korvaamaan välittömästi lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan korjauskulujen mukaan jälkikäteen. Varaaja on vastuussa loma-asunnon kunnosta vuokrauksen aikana. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota palveluntarjoaja tai apuna käytetty elinkeinonharjoittaja ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään.

6. Henkilömäärä
Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä esitteessä on kohteelle mainittu. Henkilömäärä on aina ilmoitettava varausta tehtäessä. Teltan- , asuntoauton- ja asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla on kielletty.

7. Yleisen järjestyssäännön noudattaminen Hiekkasärkkien mökkialueella ja muut häiriötilanteet
Hiekkasärkillä on voimassa yleinen järjestyssääntö, jota tulee noudattaa. Mikäli mahdollisesta häiriöstä huomauttamisen jälkeen asiakas/hänen seurueensa jatkaa häiriön aiheuttamista naapurustolle esim. kovalla melulla/kovaäänisellä musiikin kuuntelulla/automelulla, niin Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:llä on oikeus keskeyttää majoitus kokonaan. Keskeytyksestä ja häiriöstä aiheutuneet kustannukset sitoutuu asiakas korvaamaan jälkikäteen.
Palveluntarjoaja ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, muurahaisista, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä tai rakennelmista naapuritonteilla, omistajan tekemistä varustelu- tai muista muutoksista, joita ei ole ilmoitettu palveluntarjoajalle tai kolmannen osapuolen ongelmista (esim. sähkö- ,vesi- tai tv-lähetyskatkokset) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

8. Valitukset
Kaikki lomakohteen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy:lle.

9. Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan vähintään 150 € tuuletusmaksu varaajalta. Lemmikkien mahdollisesta tuonnista lomakohteisiin on aina ilmoitettava ennakkoon. Mikäli kohteeseen saa tuoda lemmikin, sitä ei kuitenkaan saa jättää yksin majoituskohteeseen.
Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista ja eläinpölystä aiheutuneista allergia ym. oireista asiakkaille.

10. Liikuteltavat kylpyaltaat ja -paljut
Majoituksen aikana asiakkaan tuomien tai vuokrattujen kylpyaltaiden ja -paljujen käyttö majoituskohteessa on ehdottomasti kielletty. Luvattomasta paljun tai uima-altaan käytöstä peritään 500 €:n suuruinen sakkomaksu.
Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy ei vastaa painovirheistä, eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Oikeus hinnan muutoksiin pidätetään.

TERVETULOA HIEKKASÄRKILLE!
Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy
Matkailutie 250 85100 Kalajoki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.