Varausehdot
Sanimaja Oy
TARJOUS ; RANTABEACH 5 pe 19.7- la 20.7 /1 VRK 170e (Hinta sisältää loppusiivouksen)

Päivitetty 1.4.2024

Sanimaja Oy noudattaa majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen majoituspalveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen. Varaajan vastuuhenkilönä tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotta). Poikkeuksena uudenvuoden-, juhannuksen ym. sesonkiviikonloppujen varauksissa, varaajan on oltava 21 vuotta täyttänyt ja täytyy myös majoittua kohteessa muun seurueen kanssa. Majoituskohdetta ei voi varata toisen henkilön puolesta.

1. Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta) + varausmaksun 14 € vahvistuksessa mainittuun eräpäivään mennessä. Loppusuorituksen eräpäivä on viimeistään 21 vrk ennen loman alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 21 vuorokautta varatun jakson alkamispäivään, lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdessä erässä. Ellei asiakas maksa laskua toimituskuluineen eräpäivään mennessä, voi Sanimaja Oy yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään/laskutetaan varauksen hinta kokonaisuudessaan tulematta jääneeltä asiakkaalta. Asiakkaalle lähetetään laskun yhteydessä tilausvahvistus, josta ilmenee majoitusaika/-kohde/-hinta tilaajan nimen lisäksi. Matkatoimiston kautta tapahtuvissa varauksissa asiakkaalla tullessaan on oltava mukanaan matkatoimistosta saatu varausvahvistus (voucher).

2. Peruutus

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti (sähköpostilla tai kirjeitse). Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruste peruutukselle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään aina peruutuskulut 50 € + varausmaksu 14 €. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja ja varausmaksua. Peruutuksen tapahtuessa 28-14 vuorokautta ennen majoituksen alkua pidätetään aina ennakkomaksu (30 %:n osuus majoitusmaksusta). Jos peruutus tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen majoituksen alkua eikä majoituskohdetta saada uudelleen vuokratuksi, peritään/laskutetaan koko maksu. Mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkilisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee, palautetaan kaikki suoritukset lukuun ottamatta toimistokuluja (100 €) ja varausmaksua (14 €). Edellä kuvattu tapahtuma on asiakkaan osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus tms.). Mikäli peruutus tapahtuu majoituskohteen vuokrauksen jo alettua, ei palvelun kokonaishintaa palauteta. Mikäli asiakas muuttaa varauskohdetta,palvelua tai ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Myyjällä on oikeus periä muutoksista vähintään 50 €:n lisämaksu / varaus. Samaa varausta on mahdollista siirtää vain yhden kerran.

3. Sanimaja Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majoure), lomakohteen omistaja voi Sanimaja Oy:n välityksellä irtisanoa sopimuksen. Tällöin Sanimaja Oy:n on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Sanimaja Oy:lle maksamansa suoritus takaisin tai vaihto toiseen kohteeseen. Sanimaja Oy:n vastuu rajoittuu vain sille maksetun majoitusmaksun palauttamiseen asiakkaalle. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus perua varaus, mikäli maksusuoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

4. Avainten luovutus, siivous ja liinavaatteet

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00. Lomakohteen avainten luovutus tapahtuu toimistoltamme Hiekkasärkiltä suoritettua majoitusmaksutositetta vastaan. Loma-asuntojen majoitushintaan kuuluu huoneiston vapaa käyttöoikeus. Majoitukseen sisältyy kolme rullaa wc- paperia/varaus, lopuista huolehtii asiakas itse. Talouspaperi ei sisälly majoitukseen.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. Odotamme, että asiakas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen- ja lian poisto,wc:n desifiointi,tavaroiden/huonekalujen paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Loppusiivouksesta voi sopia myös Sanimaja Oy:n kanssa eri maksusta, mikäli ei halua suorittaa sitä itse. Mikäli siivousta ei ole tilattu ennakkoon, siivoamattomasta mökistä on Sanimaja Oy:llä oikeus periä erillinen siivousmaksu. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset likatahrat poistettuna. Myös lomakohteen kuistien ja piha-alueen tulee olla siisti.

Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja huoltaja joutuu siivouttamaan sen kuntoon ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen asiakasta kustannusten mukaan, vähintään kaksinkertainen loppusiivousmaksu. Mikäli asiakas hukkaa saamansa lomakohteen avaimen, veloitetaan asiakkaalta lukon sarjoittamisesta ja uusista avaimista vähintään 300 €. Majoituskohteen oven avaamisesta toimistoajan ulkopuolella veloitetaan aina erikseen. Lomakohteeseen jätetyistä tavaroista palveluntarjoaja ei vastaa.

Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita. Liinavaatteet eivät sisälly vuokraushintaan. Niitä on saatavana toimistoltamme 15 €/setti (sis. pussi- ja aluslakanan, tyynyliinan ja ison pyyheliinan). Liinavaatteet kannattaa varata ennakkoon. Mikäli asiakas ei ole käyttänyt liinavaatteita, lähetetään varaajalle lisälasku vuodevaatteiden sekä petauspatjojen pesusta todellisten kustannusten mukaan, vähintään 60 €.

5. Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan/korvaamaan välittömästi lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen.

Varaaja on vastuussa loma-asunnon kunnosta vuokrauksen aikana. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota palveluntarjoaja tai apuna käytetty elinkeinonharjoittaja ei olisi voinut estää, vaikka olisi menetellyt asiassa kuinka huolellisesti.

6. Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin esitteessä on kohteelle mainittu. Henkilömäärä on aina ilmoitettava varausta tehtäessä. Teltan, asuntoauton ja asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla on kielletty.

7. Yleisen järjestyssäännön noudattaminen Hiekkasärkkien mökkialueella ja muut häiriötilanteet

Hiekkasärkillä on voimassa yleinen järjestyssääntö, jota tulee noudattaa. Mikäli mahdollisesta häiriöstä huomauttamisen jälkeen asiakas/hänen seurueensa jatkaa häiriön aiheuttamista naapurustolle esim. kovalla melulla/kovaäänisellä musiikin kuuntelulla/automelulla ym, Sanimaja Oy:llä on oikeus keskeyttää majoitus kokonaan. Keskeytyksestä ja häiriöstä aiheutuneet lisäkustannukset sitoutuu asiakas korvaamaan, eikä hänellä ole oikeutta saada palautusta jo maksetusta majoitusvarauksesta. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, muurahaisista, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä tai rakennelmista naapuritonteilla, omistajan tekemistä varustelu- tai muista muutoksista, joita ei ole ilmoitettu palveluntarjoajalle tai kolmannen osapuolen ongelmista (esim. sähkö- , vesi- tai tv-lähetyskatkokset) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

8. Valitukset

Kaikki lomakohteen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua Sanimaja Oy:lle. Mikäli asiakas ei ole välittömästi epäkohdan huomattuaan yhteydessä palveluntarjoajaan, hän menettää oikeuden mahdolliseen hyvitykseen.

9. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan aina vähintään 250 € tuuletusmaksu varaajalta. Lemmikkien mahdollisesta tuonnista lomakohteisiin on aina ilmoitettava ennakkoon (mikäli lemmikit sallittu) ja niistä peritään erillinen 35 €:n suuruinen lisämaksu. Mikäli kohteeseen tuodaan lemmikki, sitä ei saa jättää sinne yksin sisälle. Sanimaja Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista ja eläinpölystä aiheutuneista allergia ym. oireista asiakkaille.

10. Liikuteltavat kylpyaltaat ja -paljut

Majoituksen aikana asiakkaan tuomien tai vuokrattujen kylpyaltaiden ja -paljujen käyttö majoituskohteessa on ehdottomasti kielletty. Luvattomasta paljun tai uima-altaan käytöstä peritään 500 €:n suuruinen sakkomaksu.

Sanimaja Oy ei vastaa painovirheistä, eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Oikeus hinnan muutoksiin pidätetään.

 

Tervetuloa Hiekkasärkille!

Sanimaja Oy

Matkailutie 250 85100 Kalajoki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puh. 08 466 682, 044 2772 781